• July 25, 2024

Wist mijn ex flink op te geilen

Mijn Kerstavond, heerlijk, alles in huis. Had al een paar wijntjes op. Was ineens geil, wilde iets lekkers doen.
Haalde mijn eigen heerlijke pik van boven. Verwarming iets hoger. Ohh, heerlijk, pik al helemaal in mijn kletsnatte kutje. Doen? Zet mijn mobiel op tafel, camera ingeschakeld. Vinger maak ik nat, eerst mijn strakke poepertje verwennen. Pak mijn pik. Op mijn knieën, zit precies goed, wordt goed opgenomen. Druk die lekker in mijn kontje. Maak me klaar, was echt geil ohh wat lekker. Moet door de wijntjes komen. Aan Han sturen? Moet het eigenlijk niet doen. Maar al verstuurd. Zag Han vluchtig vanmiddag bij de supermarkt, hij mij niet. En had ineens wel zin aan hem, heel gek, heel lang moest ik niks van hem weten. Benieuwd hoe en of hij wel eens reageert op wat ik zojuist heb verstuurd. Houd mijn mobiel goed in de gaten. Gaat al een uur voorbij, geen reactie. Ga nu ballen van mijn domme actie. Kan mij zelf wel voor mijn kop slaan, waarom dan ook zo dom doen.

Schenk nog eens in. Pfff, pak mijn badjas, zit te nippen aan mijn glaasje. Voel mij verdrietig. Hoor een paar tikken tegen het raam. Loop naar de voordeur. Doe die een klein stukje open. Han staat er. Drukt de deur verder open. Weet nu echt even niks te zeggen.
Hij sluit de deur. Gaan naar de woonkamer. Hij gaat in de bank zitten. “Nou, lust wel een biertje”. Haal die op. Ga naast hem zitten. “Proost”. Ohh, wat nu? Hij gaat met zijn hand naar mijn badjas, maakt die los, slaat die open. “Hmmm, lekker”. Voel mij nederig.
Han streelt mijn borsten, krijg harde tepels, hij knijpt er even in. Ik kreun. “Ja weet ik nog wel hoor, vind je lekker hè”. Zijn hand gaat over mijn buik. meer naar beneden. Streelt mijn klitje. IK vind het een zalig gevoel. Ineens stopt hij. “Zo, en nu mij uitkleden, opschieten, ben geil”.

Doe mijn best. Zie de dikke stijve kaarsrecht omhoog staan. “Op je knieën, en pijpen”. Hij pakt mijn hoofd beet, open mijn mond, drukt mij met kracht richting zijn stijve. “En je stopt niet eerder dan dat je mij helemaal leeg hebt gezogen”. Han stoot wild in mijn mond, zuig en lik aan zijn pik. “Ja goed zo, doe je lekker, doorgaan”.
Voel zijn pik helemaal in mijn keel. “Jaa, voel zijn lading met kracht in mijn mond komen. Wil omhoog, maar Han blijft mij stevig op zijn stijve drukken. Moet wel slikken. “Hmmm, deed je werkelijk goed, thanks geil beestje”. Zit verbaasd nog op mijn knieën, overdonderd door zijn manier van doen.
Kijk Han aan. Hij gaat staan, kleed zich aan, kijk niet begrijpend.. Krijg een klein kusje. “Doei doei”. Hoor de voordeur dichtslaan. Huil. Mijn eigen schuld. Doe mijn badjas dicht. Had nooit het filmpje moeten sturen. Ben echt van slag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *