• July 25, 2024

Anaal met een vriendin van mijn buurmeisje

Na een middagje op het naaktstrand geëntertaind te zijn geworden door Kim, mijn achttienjarig buurmeisje, en haar vriendinnen Lisa en Kiki liep ik samen met Aisha door de duinen naar de auto. Zij had mijn aanbod aangenomen om mee te rijden, zodat ze niet bij een van de anderen achterop de scooter hoefde.

Op blote voeten liep ze iets voor me. Haar witte zomerjurkje met dito hoofddoekje en haar mooi wit gemanicuurde nagels staken goed af tegen haar mooi getinte huid. Ze had geweldige benen en stiekem keek ik naar haar heen en weer wiegende strakke kontje.

“Zal ik het dak open doen”, vroeg ik toen we bij de auto waren en was al bezig het cabriodak te openen. Rustig reden we langs de duinen en raakten in gesprek. “Mav, mag ik jou iets vragen?” vroeg ze voorzichtig. “Vind je mij aantrekkelijk?” vervolgde ze meteen. “Waarom vraag je dat?” vroeg ik bedachtzaam. Ze vervolgde: “Ik heb nog nooit sex gehad en al mijn vriendinnen wel. Net als net op het strand. Kim neukt je, Lisa laat zich likken en Kiki pijpt je als een bezetene en ik zit geil toe te kijken maar durf niet mee te doen. Ik heb weinig zelfvertrouwen en ben te verlegen”. “Natuurlijk meisje, ik vind jou heel aantrekkelijk. Je bent ècht een mooi meisje. Mooi getint, een goed figuur, lange benen, slim en je hebt hele mooie handen”, zei ik terwijl ik haar hand vastpakte en ernaar keek. “Maar zou je dat willen dan?” ging ik verder. “Jij kan toch wel wat beters krijgen dan een oude geile man. Een gespierde jongen van vooraan in de twintig of zo”, lachte ik.

“Nee Mav, ik heb liever jou. Je bent rustig, je bent geduldig, jij begrijpt meer dan een jongere man, ik wil zo graag sex maar ik mag nog niet in mijn kutje geneukt worden, want ik moet als maagd het huwelijk in. Papa en het geloof, hè…”, zei ze een beetje beteuterd. “Jou vertrouw ik, Mav”, voegde ze eraan toe. Inmiddels reden we mijn straat in en ik parkeerde op de oprit. “Het duurt nog wel even voordat je vriendinnen bij Kim zijn. “Zullen we nog wat drinken?” vroeg ik haar. De poort naast mijn garage deed ik van het slot en via de tuin gingen we naar binnen. Uit de koelkast haalde ik een koude Prosecco en schonk twee glazen in.

We gingen zitten op de loungebank. Ze kwam naast me zitten en vleide zich al snel tegen me aan. Ze nipte aan het glas en wreef over mijn dijbeen. Ik sloeg een arm om haar heen en wreef zachtjes met mijn hand langs de zijkant van haar borst. Haar jurkje viel een beetje open en een prachtige borst was zichtbaar. Langzaam liet ik mijn hand onder haar jurkje zakken en begon haar borst zachtjes te masseren. Intussen wreef Aisha over mijn short mijn pik hard. “Kom, is je slaapkamer boven?” vroeg ze terwijl ze mijn hand pakte en me van de loungebank afleidde. Ze liep voor me de trap op. De glazen en de fles had ik meegenomen.

“Ik douche nog even snel. De eerste deur rechts is mijn slaapkamer. Maak het jezelf makkelijk”, zei ik. Ik douchte snel, waste mijn pik goed, deed nog snel even een geurtje op en liep naakt met een stijve pik de slaapkamer in. Aisha lag naakt op mijn bed in een geile pose al te wachten. Ze maakte met haar wijsvinger een gebaar dat ik naar haar moest komen. Ik ging naast haar liggen. Met haar handen hield ze mijn wangen vast en begon me heftig te tongzoenen. Mijn stijve pik duwde tegen haar bovenbeen. Haar hand ging naar beneden en ze masseerde mijn staaf. Zachtjes begon ze me af te trekken. “Ik heb nog nooit gepijpt. Mag ik het proberen?”, vroeg ze. Ze likte mijn eikel om vervolgens mijn hele stam te likken. Mijn eikel verdween in haar mond en ze begon met haar tong mijn eikel te bewerken. “Probeer ‘m eens wat verder je mond in te nemen”, moedigde ik haar aan. Ze gehoorzaamde en liet stukje bij beetje mijn pik verder haar keeltje in glijden.

“Aisha, je pijpt geweldig maar we gaan het anders doen. Kom met je mooie gewaxte poesje op mijn gezicht zitten dan lik ik jou en jij pijpt me”, zei ik. Ze ging op me zitten en ik begon haar al behoorlijk natte poesje te likken. Met twee vingers spreidde ik haar schaamlipjes, zodat mijn tong haar dieper kon penetreren. Ze kermde, kreunde en hijgde. Ze raakte opgewonden. Ik duwde twee vingers haar natte kutje in en begon haar stevig door te vingeren terwijl ze nog steeds aan mijn staaf lag te likken. Ze slaakte een kreetje en ik trok mijn vingers terug om mijn tong weer haar natte grotje in te duwen. Ze begon te trillen en kwam al snel gillend klaar. Heftig spoot ze haar kutsappen mijn mond in. Wat smaakte zij heerlijk. Ze kwam weer naast me liggen en wreef door mijn borsthaar. Mijn pik was drijfnat van haar speeksel en mijn voorvocht. Ik bleef met haar natte poesje spelen en vingerde haar zachtjes. Haar kutsappen leidde ik met mijn vingers naar haar sterretje. Voorzichtig duwde ik een vinger haar kontje in. Al snel volgde een tweede. Ik wilde alvast haar poepgaatje een beetje oprekken. Toen er wat ruimte kwam duwde ik er nog een derde vinger in en draaide rondjes in haar kontje. Ze kermde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *